سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
درباره وبلاگ

دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
لوگو
دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 201
  • بازدید دیروز: 106
  • کل بازدیدها: 324457



فایل و پروژه دانشجویی
دی ال ایکس کو : مرجع دانلود فایل
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
شنبه 94 اسفند 29 :: 2:5 صبح ::  نویسنده : محسن گروسی

پایان نامه بررسی شرکت‌ های چند ملیتی در 115 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

 


 

تاریخچه شرکتهای چند ملیتی

 

شرکت بین المللی کوکاکولا

 

1- لیست فعالیتهای کوکاکولا

 

2- کارخانه های نوشابه سازی

 

3- محصولات کوکاکولا

 

1-3- محصولات و مارکها

 

2-3- محصولاتی که با شکست مواجه شده 

 

4- انتقادات

 

1-4- انحصار طلبی

 

2-4- تمایز

 

3-4- جزئیات

 

4-4- کوکاکوکا در UK (اکراین)

 

1-4-4- تبلیغات غذایی و چاقی کودکان

 

5-4- کوکاکولا در هند

 

1-5-4- استفاده از مواد شیمیایی

 

2-5-4- استفاده از آب

 

6-4- شرکتهای نوشابه سازی کوکاکولا و واحدهای تجاری 

 

1-6-4- کلمبیا

 

2-6-4- گواتمالا

 

7-4- جنگ جهانی دوم و نازیسم

 

8-4- اشاره ای بر تجارت در اسرائیل و فلسطین

 

5- نکات تحسین

 

6- تاریخچه

 

1-6- جنگ جهانی دوم

 

7- بابانوئل

 

8- اعضای هیئت مدیره

 

9- سهام

 

شرکت های بین المللی BP 

 

1- کلیات شرکت

 

2- تاریخچه شرکت

 

1-2- 1909 تا 1955

 

2-2- 1960 و 1970

 

3-2- 1980 و 1990

 

4-2- در حال حاضر

 

3- تصاویر

 

شرکت های بین اللملی Bombardier 

 

1- کلیات شرکت

 

2- زمینه فعالیت شرکت

 

3- تاریخچه شرکت

 

4- عناوین 

 

1-4- توسعه جهانی

 

2-4- انتقادات

 

3-4- شخصیتهای حقیقی و حقوقی شرکت

 

5- سایر موارد

 

شرکت بین المللی Microsoft 

 

1- تاریخچه شرکت

 

1-1- 1981- 1975

 

2-1- 1984- 1981

 

3-1- 1991- 1985

 

4-1- 1995- 1992

 

5-1- 1999- 1995

 

6-1- 2005-2000

 

7-1- 2006 و فراتر از آن

 

2- بخش های مختلف شرکت

 

1-2- بخش محصولات و خدمات نرم افزاری شرکت

 

2-2- بخش تجاری شرکت

 

3-2- بخش سرگرمی ها و ابزار شرکت

 

3- فرهنگ

 

1-3- فرهنگ تجاری

 

2-3- فرهنگ کاربران

 

4- ساختار شرکت

 

5- سهام

 

6- تساوی حقوق و گوناگونی

 

7- آرم و نشان شرکت

 

8- انتقادات

 

9- دشواری های قبلی

 

راهکارهای ورود ایران به بازارهای بین المللی

 

منابع

 


 

زیگموند تیمبرگ

 

-  سابقه تاریخی شرکتهای بین المللی از اوائل قرن 15 میلادی شروع تجارت بین‌المللی بصورت سازمان یافته پایه می‌گیرد. کمپانیها قدرت سیاسی و نظامی را نیز در قلمرو و تجارت خود به ارمغان می‌آورند.

 

-  سابقه کمپانیهای تجاری قدیمی انگلیس مانند کمپانی مرچنتزا دونچررز Merchats A dventurers 1505- کمپانی روس Russia Company – 1553- کمپانی لوان Levant Company- 1581 – از سابقه تاسیس نظام دولت ملی طولانی‌تر است-.

 

قدیمی‌ترین سازمان تجارت خارجی انگلیس «کمپانی تجارت کالاهای عمده» که در اوایل قرن 14 تاسیس شد. وسیله‌ای بود برای پر کردن خزانه سلطنتی- به مرور زمان مقام سلطنت سهم بیشتری از اختیارات سیاسی و اقتصادی خود را به بازرگان حادثه‌جو واگذار کرد که به خوبی با راه و رسم خرید و فروش در سرزمین‌های غریب و درو دست آشنا شده بودند.

 

فعالیت بین المللی موسسات تجاری بصورت ابزاری برای تنظیم ورابط بازرگانی درآمد و سپس وسیله‌ای شد برای گسترش بازارهای جدید. پادشاهان و کمپانی‌ها با هم پولدار می‌شدند.

 

انحصارات تجاری و بسیاری از حقوق و امتیازات مخصوص دولت به کمپانیها داده شد و در عوض اینها هم برای مقام سلطنت یک امپراطوری بنا کردند.

 

  · در قرن 17 و 18 قدرتهای تجاری اروپا- به بازرگانان اجازه دادند بصورت جمعی و تحت پوشش حقوقی شرکت به تجارت بپردازند و در واقع اختیارات سیاسی خود را به آنها تفویض نمودند.

 

  · پدید آمدن تدریجی شم تجارت یا طرز فکر بازاری در فضای اقتصاد آزاد رابطه بین حاکمیت عمومی و خصوصی را بطور بنیادی تغییر داد.

 

- البته شرط کافی برای تشکیل شرکتهای بزرگ چند ملیتی تنها انگیزه، منفعت طلبی نبود.

 

پایان جنگ بین‌المللی دوم شرائط و موقعیت را برای انقلاب صنعتی دوم جهان سرمایه داری از هر نظر فراهم نمود. اختراعات و اکتشافات سیستم‌های ارتباطی حمل و نقل – اطلاعاتی- و سایر تکنولوژیهای مدرن قوانین مساعد و موصوبات لازم نیز برای سرمایه گذاری زمینه و موجبات انقلاب صنعتی دوم را کامل کرد و در مدت کوتاهی از سرمایه‌گذاریهای جدید همان شرکت‌های بزرگ و موفق قبلی، شرکتهای چند ملیتی جدیدی زائیده شدند.

 

در چهار دهه اخیر شرائط و موقعیت لازم برای تولد و رشد غولهای صنعتی بوجود آمد. هر چند که عمر بازرگانی بین المللی به درازای عمر استثمار است ولی پایان جنگ جهانی دوم آغاز مرحله جدیدی را در اقتصاد- بازرگانی عمر استثمار است ولی پایان جنگ جهانی دوم آغاز مرحله جدیدی را در اقتصاد- بازرگانی وصنعت بین المللی اعلام نمود. – کنفرانس برتن‌وودز Bretton woods، تشکیل صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و استقرار سیستم ثابت نرخ برابری ارزهای معتبر جهانی باطل را در برداشت که تضمینی برای توسعه سرمایه گذاری امریکا در اروپا محسوب می‌شد. طرح مارشال نیز که در ژوئیه سال 1947 بوسیله جرج سی مارشال وزیر امور خارجه وقت امریکا پیشنهاد و مورد تصویب قرار گرفت زمینه را برای سرمایه‌گذاری امریکا در اروپا مساعد نمود و بازار بورس اروپا را رونق بخشید.

 

- در سالهای اولیه تشکیل بازار مشترک جمع سرمایه‌گذاری امریکا در اروپا از یکی دو میلیارد دلار تجاوز ننمود ولی پس از ده سال مجموع این سرمایه‌گذاریها از ده میلیارد دلار بیشتر شد. در آن زمان بیش از نیمی از مجموع 6000 فعالیت اقتصادی امریکا در اروپا متمرکز بود.

 

- اکنون که در حدود سه دهه از تشکیل بازار مشترک اروپا می‌گذرد حجم سرمایه‌گذاری‌های امریکا در اروپا بیش از صد برابر رقم سالهای اولیه یعنی از مرز تریلیون دلار (هزار میلیارد دلار) گذشته است.

 

بازار مشترک: (EEC) شش کشور اروپائی فرانسه- آلمان غربی- ایتالیا- بلژیک- هلند- لوگزامبورگ در سال 1958 این اتحادیه انحصاری، اقتصادی را تشکیل دادند. (طرح پروژه ژان مونه از فرانسه) برای اتحاد سیاسی اروپا از طریق اتحاد اقتصادی برای ایجاد سیستم آزاد به منظور انتقال کالا، ارائه خدمات- سرمایه و کارگر و وحدت مقررات بازرگانی و گمرگ و واردات و صادرات و مقررات حمل و نقل کشاورزی، بازرگانی و نتیجه تشکیل بانک، سرمایه‌گذاری اروپا و صندوق اجتماعی اروپا برای کارگران بیکار گردید. در سال 1982 در بیست و پنجمین سالگرد تعداد اعضاء 10 کشور بود.

 

 · طرح مارشال زمینه را برای سرمایه‌گذاری امریکا در اروپا مساعد کرد و در حقیقت قسمت اعظمی از سرمایه گذاریهای فراری اروپا از جنگ جهانی دوم با پوشش قوانین حمایت از سرمایه‌ امریکا در اروپا به خدمت گرفته شد.

 

 · وتشکیل بازار مشترک اروپا آینده این سرمایه‌گذاری سودآور را تامین نمود.

 

آدام اسمیت:

 

«یکی از مهم‌ترین ویژگیهای سرمایه بین‌المللی بودن آن است و سرمایه را به حکم عقل سلیم باید از محدودیتهای ملی و سیاسی آزاد کرد».

 

- تراست (Trust) در اصلاح کسب و تجارت و بازرگانی- ترکیبی از چند شرکت بزرگ است که نسبت به تولید و یا توزیع یک یا چند کالا و یا خدمت به خصوص بصورت انحصاری و یا شبه انحصاری عمل می‌نماید. ولی بعدها با وضع قوانین ضد تراست این نوع تراست  غیر قانونی اعلام شد.

 

کارتل (Cartel): اتحاد تولیدکنندگان یک کالای مشابه به منظور برخوردای از مزایای انحصاری (مونوپولی) و در نتیجه تامین بهتر هدف نهائی سهامداران خود.

 

 ·  سرمایه ملیتی ندارد و به جائی می‌رود که بهتر با آن خدمت کنند.

 

 ·  سرمایه هم بین‌المللی است و هم غیر ایدئولوژیک.

 

- در سرتاسر دهه 1970 چند ملیتی‌ها پی بردند که خطرات احتمالی سرمایه گذاری در کشورهای جهان سوم بیش از کشورهای پیشرفته است. زیرا نظامهای اقتصادی و سیاسی این ملل را ثبات کمتری برخوردار بود در نتیجه وضعیت کمتر قابل پیش‌بینی استم. بدین لحاظ و به منظور جبران خطرات بیشتر موجود در این کشورها بازده بالاتری را نسبت به کشور خود از سرمایه انتظار دارند.

 

- در برهه‌ای از زمان قیمت کالاها بالا رفت و برآورد می‌شد که این روند صعودی هم چنان ادامه داشته باشد. به گفته‌ای دیگر قحطعی منابع طبیعی رخ می‌داد.- کشورهای جهان سوم با توجه به این پیش‌بینی‌ها می‌خواستند بیشترین سهم را کسب نماید.

 

 
   

 


دانلود پایان نامه بررسی شرکت‌ های چند ملیتی




موضوع مطلب :